Електронні підручники

Електронна бібліотека "Україніка"


Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Доцяк В.С. "Українська кухня"http://irbis-nbuv.gov.ua/ulib/item/UKR0001745

Зайцева Г.Т. "Технологія виготовлення борошняних  кондитерських виробів"https://drive.google.com/file/d/1RxcnkwKcsDjVcnHMZ0cAnjcVX6QnIYoH/view
 Оксана Карпюк "Англійська мова " 11клас

Он-лайн бібліотеки для загальноосвітньої підготовки


Комментариев нет:

Отправить комментарий

14 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКОВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

  14 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКОВ ЛІКВІДАЦІЇ                            НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС               Цього дня в Україні...